Max Premium Burgers

Najczęściej Zadawane Pytania

Znajdują się tu odpowiedzi na często zadawane pytania dotyczące burgerów i Max.

Kiedy została otwarta pierwsza resturacja?
Nasza pierwsza restauracja została otwarta w Gällivare, w 1968.

Czy myśleliście o ograniczeniu tłuszczu w waszych produktach?
Już to zrobiliśmy, ograniczyliśmy tłuszcz we wszystkich naszych daniach.

Jakie jest wasze najpopularniejsze danie?
Burger Frisco jest naszą najlepiej sprzedającą się kanapką.

Jak się nazywa założyciel firmy?
Curt Bergfors jest założycielem i Przewodniczącym Rady Nadzorczej firmy.

Co robicie w kwestii zmian klimatycznych?
Max wypracował trójstopniowy program na rzecz klimatu:
Analizujemy ślad węglowy wszystkich produktów i oznakujemy go. Redukujemu nasz wpływ na środowisko, częściowo przez używanie energii wiatrowej.
Równoważymy ślad węglowy w 100% poprzez sadzenie drzew w Afryce.

Dlaczego ceny w poszczególnych restauracjach się różnią?
Dążymy do oferowania konkurencyjnych cen na poziomie lokalnym, co oznacza, że w poszczególnych lokalizacjach mogą się one różnić.