„Zrobiliśmy to lepiej”: MAX Premium Burgers wprowadza Burgera Rywala do polskich restauracji

15 listopada br. szwedzka sieć MAX Premium Burgers rzuca smakowe wyzwanie i wprowadza do polskich restauracji nowość – Burgera Rywala. Rywal dostępny będzie w 3 odsłonach: z wołowiną, wołowiną i bekonem, a także w wersji wegetariańskiej z roślinnym Plant Beef i ma skraść serca obecnych oraz nowych fanów sieci w Polsce.

Nowy burger przekonuje nie tylko smakiem i rozmiarem, ale także wysoką jakością składników. Tym, który zasługuje na szczególną uwagę jest lingonberry – szwedzka borówka brusznica, znajdująca się w każdej z trzech wersji Rywala w postaci autorskiego sosu z dipem BBQ. W burgerze – niezależnie od tego, czy zdecydujemy się na wariant z wołowiną, wołowiną i bekonem czy z Plant Beef – znajdziemy również smażony ser mozzarella, ser cheddar, czerwoną cebulę, sałatę i sos kreolski, wszystko zamknięte w autorskiej bułce MAX, Frisco.

 

Burger Rywala jest jednym z największych i najbardziej premium burgerów w ofercie szwedzkiej restauracji – duży, sycący i satysfakcjonujący niezależnie od wybieranej wersji. Dostępny od 15 listopada we wszystkich restauracjach MAX w Polsce, gdzie goście mają dodatkowo możliwość składania zamówień za pośrednictwem aplikacji MAX Express, strony internetowej oraz partnerów z dostawą.